3 eggehviter
150 g sukker
150 g mandler (malt)
3 eggeplommer
90 g sukker
3 dl kremfløte
2 doble Daim-sjokolader
Rund form 23-24 cm. Stekes nederst i ovnen på 170 ˚C i 45 min.
Pisk eggehviter og sukker til helt stiv marengs. Vend forsiktig inn de malte mandlene.
Hell røren i en godt smurt form, bruk gjerne med bakepapir i bunnen. Stek kaken og avkjøl den.
Pisk stiv eggedosis av eggeplommer og sukker til iskremen.
Visp kremfløten stiv og bland den forsiktig inn i eggedosisen.
Grovhakk sjokoladen og ha den i kremen. Hold av litt til pynt.
Legg kakebunnen tilbake i den rengjorte formen og hell over kremen.
Sett kaken minst 2 timer i fryseren
Kaken bør tas ut av fryseren ca. 15 minutter før servering. Pyntes eventuelt med pisket krem og Daim.