LogoBISKITT MED KREM OG KONJAKK




Kake

INGREDIENSER:


Topp:75 g margarin
75 g sukker
2 ts vaniljesukker
1 ss melk
75 g grovhakkede mandler (ikke skåldet)
 

Deig:

75 g margarin
75 g sukker
1 egg
200 g hvetemel
2 ts bakepulver
5 ss melk
 

Fyll:

2 dl kremfløte tilsatt vaniljesukker (brukt her)
eller Vaniljekrem

Konjakk til dynking av bunnen.

 

FREMGANGSMÅTE:


Rund form 20-22 cm. Stekes ved 180 grader i ca 35 min.

  1. Kok opp ingrediensene til toppen og avkjøl.
     

  2. Rør margarin og sukker hvitt og tilsett egg, mel med bakepulver og melken.
     

  3. Røren has i en godt smurt form. Legg på toppen og stek etter anvisning.
     

  4. Kaken deles i to etter avkjøling. Dynk den nederste bunnen med konjakk.
     

  5. Pisk krem med vaniljesukker og legg på den nederste bunnen (evt. vaniljekrem).