Fremgangsmåte 175 °C 30 min.
Begynn med bunnen: Sett stekeovnen på 175 °C. Visp egg og sukker til eggedosis, gjerne med mikser.
Bland hvetemel, potetmel, finstøtt kaffepulver og bakepulver godt. Sikt det i eggedosisen, og rør forsiktig til det ikke er melklumper.
Hell deigen i en springform, ca 24 cm i diameter. Stek kaken på nederste rille i ovnen i ca 30 min.
Avkjøl kaken litt før den tas ut av formen og legges på rist. Del kaken i tre bunner.
Lag fyllet: Skill eggene. Visp eggeplommer og sukker til eggedosis. Rør osten myk og ha den i eggedosisen.
Visp eggehvitene stive, og vend dem i ostekremen.
Bland kaffe og likør. Legg en av bunnene tilbake i formen. Hell over 1/3 av kaffeblandingen, og smør over 1/3 av ostekremen.
Legg på en bunn til, dynk med 1/3 av kaffen, og legg på 1/3 av ostekremen. Legg den siste bunnen oppå, dynk med resten av kaffen og smør på resten av ostekremen.
La kaken stå kaldt i ca 1 time. Løsne kaken fra formen, legg den på et fat og sikt over et lett kakaodryss.