OSTEKAKEN TIL WENCHE

Kake
Kake

Ostekaken til Wenche

Ostekaker

Lukk

Ingredienser

Bunn
100 g smør smeltes
200 g Digestive eller Kornmo kjeks knuses
(Dette kan dobles hvis man ønsker en tykkere bunn)

Fyll
1pk gele (her bringebær, andre typer kan også brukes)
3 dl kremfløte
1 dl melis eller sukker
1 beger lettrømme
200 g Philadelphia-ost

Fremgangsmåte

Rund form, størrelse etter hvor høy du vil ha kaka.

  1. 1 pk gele kokes opp med 2,5 dl vann – avkjøles.

  2. 3 dl kremfløte piskes sammen med 1 dl melis eller sukker.

  3. 1 beger lettrømme blandes med 200 g Philadelphia-ost.

  4. Bland kremen med ost / rømmen.

  5. Bland gele i til slutt.

  6. Sett kaken til kjøling

Hvis man ønsker en litt ”surere” smak på kaken har man litt lime i ost-rømme-blandingen.
Kaken pyntes etter ønske.