JORDBÆRDRØM

Kake
Kake

Jordbærdrøm

Kremkake

Lukk

Ingredienser

Bunn
3 egg
200 g sukker
200 g valnøtter
50 g sjokolade

Topp
2 dl kremfløte
2 ss sukker
2/3 pk ferdig vaniljekrem
5 ss jordbærsyltetøy

Fremgangsmåte 175 °C 45 min.

Rund form 24 cm. Stekes midt i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter.

  1. Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Mal valnøttene og hakk sjokoladen.

  2. Bland dette forsiktig i eggedosisen.

  3. Legg bakepapir i bunn av formen og smør, også opp kantene.

  4. Hell i røren og stek som anvist.

  5. Pisk kremfløten med sukker og bland med vaniljekremen. Tilsett jordbærsyltetøy.

  6. Sett gjerne kremen kjølig. Hell kremen på nøttebunnen.

  7. Pynt etter eget hjerte – her er brukt jordbær i skiver og sjokoladehjerter.