BUDAPESTKAKE

Kake
Kake

Budapestkake

Kremkaker

Lukk

Ingredienser

Bunn
6 eggehviter
3 dl farin
1 pk vaniljesaus uten koking
1 pk mandelflak

Fyll
Aprikossyltetøy
3 dl. kremfløte
1 boks mandariner (her er aprikos brukt)

Fremgangsmåte 170 °C 20 min.

Langpanne med bakepapir. Stekes ved 170 grader i 20 min.

  1. Stivpisk eggehviter og sukker. Tilsett vaniljesauspulveret.

  2. Kle en langpanne med bakepapir og hell røren i. Dryss på mandelflak.

  3. Stek kaken og hvelv den, la langpannen ligge over til kaken er kald.

  4. Fjern papiret og smør aprikossyltetøy på kaken.

  5. Pisk krem og legg denne oppå. Legg på mandarinbåter (evt. hakkede hermetiske aprikoser).

  6. Rull kaken sammen.

Kake
Kake

Budapestkake

Aprikos til fyll

Lukk
Kake
Kake

Budapestkake

Fyll påføres kaken

Lukk
Kake
Kake

Budapestkake

Kaken rulles sammen

Lukk

Fremgangsmåten i bilder. Klikk på hvert enkelt bilde.