BISKITT MED KREM OG KONJAKK

Kake
Kake

Biskitt med krem og konjakk

Mandel-/Nøttekaker - Promillekaker

Lukk

Ingredienser

Topp:
75 g margarin
75 g sukker
2 ts vaniljesukker
1 ss melk
75 g grovhakkede mandler (ikke skåldet)

Deig:
75 g margarin
75 g sukker
1 egg
200 g hvetemel
2 ts bakepulver
5 ss melk

Fyll:
2 dl kremfløte tilsatt vaniljesukker (brukt her) eller: Vaniljekrem

Konjakk til dynking av bunnen.

Fremgangsmåte 180 °C 35 min.

Rund form 20-22 cm. Stekes ved 180 grader i ca 35 min.

  1. Kok opp ingrediensene til toppen og avkjøl.

  2. Rør margarin og sukker hvitt og tilsett egg, mel med bakepulver og melken.

  3. Røren has i en godt smurt form. Legg på toppen og stek etter anvisning.

  4. Kaken deles i to etter avkjøling. Dynk den nederste bunnen med konjakk.

  5. Pisk krem med vaniljesukker og legg på den nederste bunnen (evt. vaniljekrem).